Pups

Sarah wordt moeder! – Bericht van 22-11-2019 –

Vandaag zijn we bij de dierenarts geweest om een echo te laten maken. En we kregen goed nieuws; Sarah is zwanger! Enkele pupjes waren te zien, hoewel ze met 1,3cm nog wel een flink stuk moeten groeien. Het blijft nog even spannend hoeveel pups er geboren zullen worden, dat is op een echo nooit precies te zien. De pups worden rond de kerst verwacht. Duimen dus! Het is voor ons niet het eerste nestje, maar wel met dit ras. We kijken er heel erg naar uit!

 

 

 

 

 

 

Kerstpuppy’s geboren! – Bericht van 27-12-2019 –

De pups zijn geboren! Het zijn kerstpuppy’s geworden; geboren op 26 december. De bevalling verliep vlot en Sarah is nu de trotse moeder van Aeneas, Ayla, Aris en Arwen. Moeder en pups doen het prima. Hieronder zullen we geregeld foto’s van de pups plaatsen.

De tijd vliegt! – Bericht van 20-01-2020 –

We zien de kleintjes met de dag groeien. De oogjes en oortjes zijn inmiddels open, melktandjes zijn doorgekomen en na een weekje oefenen huppelen de pups nu aardig door de bak heen. Ze ontdekken elke dag weer nieuwe dingen; een speelkleed, een bal met een belletje, een piepbeestje, de mouw van onze trui…Het is erg mooi om te zien hoe ze ontwikkelen!

Van baby’s naar peuters – Bericht van 28-01-2020 –

De pups zijn begonnen met het ontdekken van de wereld buiten de vertrouwde werpkist. Toen we ze met 3 weken op een ander kleed in een andere kamer zetten om foto’s te maken, bleven ze nog behoorlijk stil liggen omdat ze het spannend vonden. Een week later was het kleed echter al lang niet meer groot genoeg en waagden ze ook wat stapjes buiten het kleed. Ze hebben ook hun eerste brokjes gegeten. De speelsessies tussen de slaapjes door worden langer en de karakters worden ook steeds duidelijker. 

   

Buitenlucht – Bericht van 07-02-2020 – 

Voor het eerst naar buiten! Wind in de haren, nieuwe geurtjes, mos, plantenbakken, kippen… er was genoeg te ontdekken voor onze kanjers. Ze waren erg nieuwsgierig en hadden het snel naar hun zin buiten. Daarna was het tijd voor serieuzere zaken; de pups zijn gechipt en later op de dag naar de dierenarts voor hun eerste enting. Auto rijden, en weer nieuwe geurtjes… poef, wat een drukke dag!

Boswandeling – Bericht van 14-02-2020 – 

Vandaag stond een excursie naar het bos op het programma. Voor de tweede keer mee in de auto, deze keer een stukje verder dan de vorige keer. Uit de auto moesten de pups een klein stukje wandelen en dat viel nog niet mee met zo’n rare riem om de nek en met al die afleidende geurtjes. In het bos was het een groot feest; rennen, snuffelen, over takken klimmen, snuffelen, stoeien en vooral heel veel snuffelen!

 

A-nest Van de Drunense Heide

 

Vader Faith for Ever of the Fields Society (Fonne, links) en zwangere moeder Aphrodite v. Birchen Garden House (Sarah, rechts)

   

pups 1 dag oud

Sarah met Ayla

pups 10 dagen oud

  

pups 2 weken oud

pups 3 weken oud

pups 4 weken oud

pups 5 weken oud

 

pups 6 weken oud

pups 7 weken

 

 

Aeneas (reu)

 

1 dag oud

2 weken oud

3 weken oud

 

4 weken oud

 

5 weken oud

6 weken oud

7 weken oud

 

Ayla (teef)

 

1 dag oud

2 weken oud

3 weken oud

4 weken oud

 

5 weken oud

6 weken oud

7 weken oud

 

Aris (reu)

 

1 dag oud

2 weken oud

3 weken oud

 

4 weken oud

5 weken oud

6 weken oud

7 weken oud

 

Arwen (teef)

1 dag oud. Na een week is Arwen helaas overleden.